Melide-Arzúa 15km
Vanaf nu, nog twee dagen voordat ik eindelijk Santiago de Compostela binnenwandel. Na een moeilijke nacht, flinke koorts gehad, toch nog vanmorgen mijn bed om 07.00u uit en.. ik voelde mij oké, Ik heb een hete douche genomen, vanwege het klamme zweet van de afgelopen nacht. Vol goede moed mezelf insprekend, daalde ik de trappen af naar de uitgang van de herberg. Geen enkele pelgrim te bekennen. Dan maar op weg naar Arzúa. Nauwelijks 5 minuten lopen of het begon te plensen. Een rottige regenbui, de hele dag heeft het gemiezerd. Onderweg kon je de Nederlanders, de biciclettes-perigrinis, al van verre horen tieren van ongenoegen over het druilerige weer, van, " jeetje het lijkt wel Nederland"..etc. En ik lachen, want dit is ideaal weer om te lopen. Bovendien loopt de route vandaag via het bos , eucaliptusbos, en af en toe een dorp ,langs akkers met heel veel steile stijgingen. Ik heb op wonderbaarlijke wijze geen pijn of last gehad van mijn heup. Volgens mij heeft de H.Maagd van Lebreiro Eglesias mijn gebed verhoord.Had ik haar niet gesmeekt om mij van de pijn in mijn heup te bevrijden? Wie zal het zeggen! Het is ook ,,,...weg , tot nu toe. Hopen dat het ook zo is morgen. Ik heb geen pauzes genomen, maar stevig doorgedenderd over de grijze vulkanische kiezelstenen. Nu ik in de herberg ben, wil eerst even gaan rusten.Straks om 15.00u gaan eten, dan zal ik meer over deze stad vertellen.

liefs XXXXXXX
Hoop dat je vannacht beter kunt slapen en ja, nu je zo dicht bij het einddoel bent gaat het kriebelen en kan ik me voorstellen dat NIETS je nog kan tegenhouden. Lieverd, Ga ervoor, de laatste kilometers met een opgeheven en trots koppie! Ik loop in gedachten met je mee, nu helemaal XXX Es.
Lest Best
Groet, Olivia en Don.